Vragen? Bel ons:
0599-417718

Wij zijn Wim van Kouwenhoven en Be Meems.

Komex Wim van Kouwenhoven en Be Meems

Wij zijn in 1985 in de kunststofbranche begonnen met het fabriceren van kunststof kozijnen en zijn sinds 1998 samen het Komex-team.

We doen alles zelf. Van de eerste kennismaking tot het laatste opleveringspuntje, wat voor u als klant wel zo prettig is omdat u altijd weet wie uw aanspreekpunt is.

Onze jarenlange ervaring in de branche maakt ons tot een zeer deskundig gesprekspartner. Mede omdat het ons dagelijks werk is weten we waarover we praten. We voorzien u van een advies maar brengen u wellicht ook op ideeën. Diepgaande kennis van de producten, kundige begeleiding, vakkundige montage en dito service geven u de zekerheid waar u recht op heeft.

Komex garandeert u een perfecte uitvoering van iedere opdracht. De nazorg beschouwen wij als een zeer belangrijk onderdeel van ons werk en dat maakt ons zo uniek.

Wij werken als volgt.

Nadat u contact met ons heeft gezocht wordt er met u een afspraak gemaakt.

In eerste instantie doen wij dat het liefst bij u thuis omdat de werkzaamheden daar immers moeten worden uitgevoerd en wij u daar het beste kunnen adviseren.

Nadat wij u alles over onze producten hebben verteld en u aangeeft wat en hoe u het graag zou willen hebben, krijgt u van ons een duidelijke, vrijblijvende, op maat gemaakte offerte toegestuurd.

Na uw eventuele opdracht zullen wij alles definitief komen opmeten en nog eens goed met u doorspreken waarna wij u ter controle in tweevoud een opdrachtbevestiging zullen sturen die u controleert en waarvan u vervolgens één exemplaar getekend voor akkoord aan ons retour stuurt waarna wij e.e.a. in gang gaan zetten. In de opdrachtbevestiging vermelden wij de exacte leverdatum zodat u precies weet wanneer de goederen door ons geleverd en gemonteerd zullen gaan worden.

Kozijn- en glasbokken zullen wij gelijk lossen, zodat deze niet nog in uw tuin staan lang voor- en nadat wij bij u werkzaam zijn.

Ook niet onbelangrijk. U betaalt bij ons pas achteraf.

Een betere garantie dan dat wij ons werk naar uw tevredenheid uitvoeren kunt u zich immers niet wensen.

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

Nog wel even geduld hebben...

... lees meer »»

Nog wel even geduld hebben...

Het laatste nieuws

30 januari 2024

ONZE KLANTEN OVER KOMEX - Klik ook eens op het groene logo van Oostgrunn.nl waar u kunt lezen wat klanten van ons, onze producten en onze werkwijze vinden....

lees meer »»

Komex, al meer dan 26 jaar een betrouwbare partner in de regio

  • Profel kunststof ramen en deuren
  • branchekeurmerk SKG
  • KOMO-keurmerk bouwsector
  • SKG / Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)
  • Goede en betaalbare kunststof kozijnen van Komex Groningen
  • Oostgrunn.nl  - Een prachtige regio !