Vragen? Bel ons:
0599-417718

Ventilatieroosters in kleur.

Ventilatieroosters in kleur.

Soort werkzaamheden: Diversen.
Onze ventilatieroosters kunnen zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde (bi-color) in de zelfde kleuren als de kozijnen worden gemoffeld (poedercoating)
Als de ventilatieroosters in bijv. draai-valramen of een deur worden geplaatst zou je kunnen kiezen voor de kleur van de ramen/deur of de kleur van het kozijn.
Bij bijvoorbeeld crème kozijnen en groene ramen en deuren kunnen groene ventilatieroosters helpen bij een mooie kleurverdeling in de gevels. Ook vallen crème of witte ventilatierooster meer op als groene ventilatieroosters.

Andere foto's bekijken? Zie de fotopagina


Ventilatieroosters in kleur. Ventilatieroosters in kleur. Ventilatieroosters in kleur. Ventilatieroosters in kleur. Ventilatieroosters in kleur. Ventilatieroosters in kleur.

Wel even geduld hebben...

Beste lezer, zo het nu lijkt zitten we vol tot Maart / April 2023. Dit terwijl er nog offertes lopen die nog opdracht kunnen worden. 0mdat eerlijkheid het langst duurt willen wij dat u weet dat wij, door evt. prijsver... lees meer »»

Wel even geduld hebben...

Het laatste nieuws

3 oktober 2016

KLANTEN OVER KOMEX - Klik ook eens op het groene logo van Oostgrunn.nl waar u kunt lezen wat klanten van ons, onze producten en onze werkwijze vinden....

lees meer »»

Komex, al meer dan 24 jaar een betrouwbare partner in de regio

  • Profel kunststof ramen en deuren
  • branchekeurmerk SKG
  • KOMO-keurmerk bouwsector
  • SKG / Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)
  • Goede en betaalbare kunststof kozijnen van Komex Groningen
  • Oostgrunn.nl  - Een prachtige regio !