Vragen? Bel ons:
0599-417718

Ventilatieroosters in kleur.

Ventilatieroosters in kleur.

Soort werkzaamheden: Diversen.
Onze ventilatieroosters kunnen zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde (bi-color) in de zelfde kleuren als de kozijnen worden gemoffeld (poedercoating)
Als de ventilatieroosters in bijv. draai-valramen of een deur worden geplaatst zou je kunnen kiezen voor de kleur van de ramen/deur of de kleur van het kozijn.
Bij bijvoorbeeld crème kozijnen en groene ramen en deuren kunnen groene ventilatieroosters helpen bij een mooie kleurverdeling in de gevels. Ook vallen crème of witte ventilatierooster meer op als groene ventilatieroosters.

Andere foto's bekijken? Zie de fotopagina


Ventilatieroosters in kleur. Ventilatieroosters in kleur. Ventilatieroosters in kleur. Ventilatieroosters in kleur. Ventilatieroosters in kleur. Ventilatieroosters in kleur.

Geen actie?

Bij ons geen voor- of najaarsactie of zogenaamde winterkorting, 21% korting omdat we 21 jaar bestaan of een gratis Ipad om u over de streep te trekken..... Jammer? Helemaal niet! U weet toch wel beter? BIJ ONS KRIJGT... lees meer »»

Geen actie?

Het laatste nieuws

2 juli 2017

BUITEN ZONWERING - Naast kozijnen leveren wij ook buitenzonwering zoals bijv. geïsoleerde aluminium rolluiken, windvaste Zipscreens, uitval- en knikarmschermen, kortom te veel op op te noemen, van F...

lees meer »»
3 oktober 2016

KLANTEN OVER KOMEX - Klik ook eens op het groene logo van Oostgrunn.nl waar u kunt lezen wat klanten van ons, onze producten en onze werkwijze vinden....

lees meer »»
3 juli 2015

RAAMDECORATIES - Voor bij de kozijnen leveren wij ook diverse raamdecoraties ( bijv. Latendes en Splendids ) die met magneetstrips in de kozijnen en draairamen worden geplaatst. Alles in één keer kl...

lees meer »»

Komex, al meer dan 22 jaar een betrouwbare partner in de regio

  • Profel kunststof ramen en deuren
  • branchekeurmerk SKG
  • KOMO-keurmerk bouwsector
  • SKG / Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)
  • Goede en betaalbare kunststof kozijnen van Komex Groningen
  • Oostgrunn.nl  - Een prachtige regio !