Vragen? Bel ons:
0599-417718

Uitsluitend eersteklas producten.

Komex werkt uitsluitend met eersteklas, toonaangevende producten. Zoals de producten van Profel voor de kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien, hang- en sluitwerk, glas, ventilatieroosters, (sier)panelen e.d., Wilms voor de buitenzonwering zoals rolluiken en screens e.d., Keje voor de inzethorren, binnenzonwering / raamdecoraties en plissé (schuif)hordeuren e.d, Heering voor Keralit en diverse afwerkprofielen en vensterbanken en Polytech voor de goten, windveren en boeidelen.

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden: strak of nostalgisch, kleurrijk of sober, traditioneel of gedurfd. Hoe dan ook, we stemmen uw persoonlijke en unieke wensen af op de mogelijkheden van de materialen.

.........................VAKANTIE.........................

Ook wij moeten er af en toe even tussenuit om een beetje te ontspannen... Dinsdag 23 augustus ( week 34 ) staan wij dan weer fris en fruitig voor u klaar.... lees meer »»

.........................VAKANTIE.........................

Het laatste nieuws

3 oktober 2016

KLANTEN OVER KOMEX - Klik ook eens op het groene logo van Oostgrunn.nl waar u kunt lezen wat klanten van ons, onze producten en onze werkwijze vinden....

lees meer »»

Komex, al meer dan 24 jaar een betrouwbare partner in de regio

  • Profel kunststof ramen en deuren
  • branchekeurmerk SKG
  • KOMO-keurmerk bouwsector
  • SKG / Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)
  • Goede en betaalbare kunststof kozijnen van Komex Groningen
  • Oostgrunn.nl  - Een prachtige regio !