Vragen? Bel ons:
0599-417718

Uitsluitend eersteklas producten.

Komex werkt uitsluitend met eersteklas, toonaangevende producten. Zoals de producten van Profel voor de kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien, hang- en sluitwerk, glas, ventilatieroosters, (sier)panelen e.d., Wilms voor de buitenzonwering zoals rolluiken en screens e.d., Keje voor de inzethorren, binnenzonwering / raamdecoraties en plissé (schuif)hordeuren e.d, Heering voor Keralit en diverse afwerkprofielen en vensterbanken en Polytech voor de goten, windveren en boeidelen.

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden: strak of nostalgisch, kleurrijk of sober, traditioneel of gedurfd. Hoe dan ook, we stemmen uw persoonlijke en unieke wensen af op de mogelijkheden van de materialen.

Wel even geduld hebben...

Beste lezer, zo het nu lijkt zitten we vol tot Mei / Juni 2023. Dit terwijl er nog offertes lopen die nog opdracht kunnen worden. 0mdat eerlijkheid het langst duurt willen wij dat u weet dat wij, door evt. prijsverhog... lees meer »»

Wel even geduld hebben...

Het laatste nieuws

3 oktober 2016

KLANTEN OVER KOMEX - Klik ook eens op het groene logo van Oostgrunn.nl waar u kunt lezen wat klanten van ons, onze producten en onze werkwijze vinden....

lees meer »»

Komex, al meer dan 24 jaar een betrouwbare partner in de regio

  • Profel kunststof ramen en deuren
  • branchekeurmerk SKG
  • KOMO-keurmerk bouwsector
  • SKG / Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)
  • Goede en betaalbare kunststof kozijnen van Komex Groningen
  • Oostgrunn.nl  - Een prachtige regio !