Vragen? Bel ons:
0599-417718

Waarom kozijnen e.d. van Profel?

Profel kunststof kozijnen Doorsnede Kunststof Kozijnen

Belgisch en Nederlands fabricaat: Onze producten worden in België en Nederland geproduceerd wat onze ecologische voetafdruk verkleint. Ook kunnen we zo dicht bij onze klanten zijn om een product te ontwerpen dat jullie mooi vinden en ook een goede service kunnen bieden.

Alles in één fabriek: (eigen extrusie en fabricage) Onze dealer koopt bij 1 fabrikant. De producten zijn op elkaar afgestemd qua design, kleur en productie.

Service afdeling: Eigen Profel service afdeling die de dealer én jou ondersteunt.


Netwerk: Indien je dealer ermee stopt is er altijd iemand die kan overnemen. Ofwel Profel zelf, ofwel een andere dealer in het netwerk. Je wordt altijd verder geholpen.

10 jaar fabrieksgarantie. 2 jaar op het hang-en sluitwerk.


Blokprofiel met houtlook verbinding

Product eigenschappen Wat betekent dit voor jou?

Strak design tegenover “rond” design: Het Profel profiel (Fino/Primo) leunt heel erg aan tegen aluminium. Dit geeft een strak, modern design.

Minimale lasnaden: Deze lasnaden zijn nagenoeg onzichtbaar en zorgen voor een mooie, moderne afwerking.

M910 vs M916 andere “wit-kleur”: We gebruiken de kleur M910 wit. Dit is een “warm” wit. Veel fabrikanten gebruiken de kleur M916 wat een eerder “koud” wit is.

Alle toebehoren zijn gefolied met dezelfde folie als het element. Indien dat niet kan leveren we deze gemoffeld in de kleur van het raam (of een bijhorende kleur) De toebehoren en het element zijn op elkaar afgestemd wat het tot een mooi geheel maakt.

Wanddikte profielen: De wanddikte van de profielen is dikker op de zichtzijde waardoor het profiel stabieler is en waardoor er een verminderd risico op schade is door bijvoorbeeld het vallen van een voorwerp tegen het raam (fiets, steen…).

Dichtingen minimaal in het zicht: Nagenoeg geen zwarte rubbers die afdoen aan de esthetiek van het element.

Stalen versteviging: We gebruiken stalen verstevigingen waar nodig. Dit bekijken we in functie van de afmetingen. Dit maakt onze elementen erg stevig.

Vlakke afwerking binnenkant kader: Weinig uitsteeksels of groeven wat het reinigen makkelijker maakt.

Houtlook lasnaad (HVP): Deze lasnaad imiteert een houten kozijn. In combinatie met een houtnerf folie zorgt dit voor een mooie imitatie van een houten kozijn.

Fino vleugel: De smalste vleugel op de markt verkrijgbaar waardoor je een heel smal strak raam krijgt.

Inzethoeken type 4: Ons uniek proces gebruikt plaatwerk waarbij de folie rondom de hoeken loopt. Dus geen combinatie van moffelwerk en folie.

Verdoken raambeslag standaard & niet verdoken beslag op kleur: Het beslag is niet zichtbaar bij een gesloten raam. Dit maakt het raam erg mooi en strak. Indien technisch nodig bieden we wel nog zichtbaar beslag aan in de kleur van het raam.

3 Dichtingen ook bij deuren. Niet alle fabrikanten gebruiken 3 dichtingen. De extra (3de) dichting biedt naast de thermische solatie, wind- en waterdichtheid ook een uitstekende geluidsisolatie. Dit niet alleen bij de ramen maar ook bij de deuren.

Hybride hefschuifdeur: Door een aluminium kader te gebruiken kunnen we een schuifdeur in grotere afmetingen aanbieden.

Hefschuifdeur met borstels en rubbers: Deze combinatie geeft een optimale wind- en waterdichtheid terwijl het ook zeer soepel loopt.

TIJDELIJKE VERKOOPSTOP!

... lees meer »»

TIJDELIJKE VERKOOPSTOP!

Het laatste nieuws

30 januari 2024

ONZE KLANTEN OVER KOMEX - Klik ook eens op het groene logo van Oostgrunn.nl waar u kunt lezen wat klanten van ons, onze producten en onze werkwijze vinden....

lees meer »»

Komex, al meer dan 26 jaar een betrouwbare partner in de regio

  • Profel kunststof ramen en deuren
  • branchekeurmerk SKG
  • KOMO-keurmerk bouwsector
  • SKG / Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)
  • Goede en betaalbare kunststof kozijnen van Komex Groningen
  • Oostgrunn.nl  - Een prachtige regio !