Vragen? Bel ons:
0599-417718

Kozijnen, ramen en deuren van kunststof of aluminium

Profel kunststof kozijnen Doorsnede Kunststof Kozijnen

Komex werkt uitsluitend met de eersteklas producten van Profel. Deze toonaangevende kozijnfabrikant vervaardigt haar systemen, die bewezen hebben slagvast, duurzaam en onderhoudsarm te zijn, van grondstof tot eindproduct, anders dan de meeste kozijnfabrikanten, helemaal zelf.

Daarbij zijn vormgeving en kleur belangrijke visuele aspecten. Zo worden houtnerfstructuur in diverse kleuren aangebracht op zowel de binnen- als de buitenzijde van de kunststof profielen voor een warm gevoel en zijn de strakke aluminium kozijnen in alle mogelijke kleuren verkrijgbaar. De meervoudige kamers met drie dichtingen leveren u optimale geluids- en warmte isolatie.

De gevelelementen van Profel zijn duurzaam, stijlvol, kleurecht, uv-bestendig, antistatisch, isolerend, functioneel, stabiel, onderhoudsarm en veilig en vergen geen speciale behandeling of onderhoud.


Blokprofiel met houtlook verbinding

Profel laat geen mogelijkheid onbenut om hun kunststof kozijnen zoveel mogelijk op hout te laten lijken. Zo ziet u geen ontwateringsgaten aan de voorzijde van de kozijnen, is de aanslag mee geëxtrudeerd zodat u geen onnodige naden ziet en worden de tussenstijlen en dorpels gecontramald. Ook zijn de verstekken aan de buitenzijde in houtverbindingslook verkrijgbaar (HVP). Verder ziet u door onze manier van monteren geen uitpuilend tochtband of een kitrand rondom de kozijnen.

De profielen zijn voorzien van Komo-certificaat; de raam- en deurproduktie staat onder controle van de Stichting Kwaliteitscentrum Gevelelementen en de kozijnen e.d. voldoen aan alle noodzakelijke keurmerken voor Nederland, België en Frankrijk waaronder ook het strenge felbegeerde CE keurmerk.

Een ander groot voordeel is dat Profel ook zelf de decoratieve (deur)panelen, ventilatieroosters, (sier)beslag en isolerende beglazing etc. fabriceert. Dus alles van één leverancier. U krijgt bij ons dan ook 10 jaar garantie op alles.

Laat u verrassen door de vele variaties: strak of nostalgisch, kleurrijk of sober, traditioneel of gedurfd. Hoe dan ook, we stemmen uw persoonlijke en unieke wensen af op de mogelijkheden van de materialen.

Heeft u vragen over kunststof kozijnen, ramen en deuren of schuifpuien? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wel even geduld hebben...

Beste lezer, zo het nu lijkt zitten we vol tot Mei / Juni 2023. Dit terwijl er nog offertes lopen die nog opdracht kunnen worden. 0mdat eerlijkheid het langst duurt willen wij dat u weet dat wij, door evt. prijsverhog... lees meer »»

Wel even geduld hebben...

Het laatste nieuws

3 oktober 2016

KLANTEN OVER KOMEX - Klik ook eens op het groene logo van Oostgrunn.nl waar u kunt lezen wat klanten van ons, onze producten en onze werkwijze vinden....

lees meer »»

Komex, al meer dan 24 jaar een betrouwbare partner in de regio

  • Profel kunststof ramen en deuren
  • branchekeurmerk SKG
  • KOMO-keurmerk bouwsector
  • SKG / Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)
  • Goede en betaalbare kunststof kozijnen van Komex Groningen
  • Oostgrunn.nl  - Een prachtige regio !