Vragen? Bel ons:
0599-417718

Zonwering en rolluiken buiten

Wilms Zonwering Zonwering buitenkant Zonneschermen

Komex levert en monteert zonwering en rolluiken in alle soorten en maten.
We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken!

ZipX Screens

Het laatste innovatieve systeem met enkele bijzondere kenmerken.

Ook op een winderige dag geen last van overvloedige warmte en storende lichtinval. Dankzij het speciale geleidingssysteem, met rits aan de zijkanten van het doek, kunt u van uw screen genieten wanneer u dat wilt. Het risico op stukscheurende doeken en hinderlijke geluiden is verleden tijd!

Het doek met aangelaste rits loopt in de geleiders, via een kunststof geleidingssysteem voorzien van EPDM strips om de wind op te vangen. Hierdoor is het screen windvast in elke positie en insectenwerend in gesloten toestand. Het zicht naar buiten blijft gedeeltelijk behouden terwijl de rechtstreekse zonnestraling wordt tegengehouden.


ZipX Screens Zonneschermen

In opgerolde toestand is het systeem compleet onzichtbaar, de onderlat verdwijnt dan volledig in de kast. Ook het plaatsen van vliegenhorren is nog mogelijk. De doekbuis blijft ten allen tijde makkelijk toegankelijk. De maximale afmetingen, van de meest toegepaste ZipX95 kast, in 1 geheel zijn 4.000 mm. breed bij 3.000 mm. hoog. (12 m2.) Alle zichtbare profielen worden gemoffeld in een RAL-kleur van uw keuze en worden dus zo perfect afgestemd op de kleur van uw kozijnen.

De ZipX screenskasten zijn er in drie verschillende afmetingen nml. 75, 85 en 95 mm. en in drie verschillende vormen nml. rond, recht of afgeschuind. (Zie schema). De screens kunnen worden bediend d.m.v. een wandschakelaar of op afstand d.m.v. een handzender.

Voorzet rolluiken

Voorzet rolluiken

Als kwaliteit belangrijk is.

Met het brede gamma rolluiken van Wilms vindt u ongetwijfeld een geschikt product voor uw huis en levensstijl. U hebt de keuze tussen PVC lamellen en een tiental aluminium lamellen. De dubbelwandige, met expansieschuim geïsoleerde, kwaliteitslamellen hebben een dikte van 8 tot 14mm.

De rolluikkasten (afgeschuind of rond), geleiders en onderlatten zijn uit voorraad leverbaar in onze standaardkleuren. Natuurlijk zijn hiervoor ook alle mogelijke RAL-kleuren beschikbaar. Voor een ideaal veiligheidspantser kunt U kiezen uit onze dubbelwandig geëxtrudeerde rolluiklamellen, waarvan ook een groot deel verkrijgbaar is in RAL-kleuren.

Tal van voordelen.
De rolluiken bieden een behoorlijke besparing op uw verwarmingskosten. Bescherming tegen inbrekers, gluurders, straatlawaai, warmte en hinderlijk licht. Kortom, rolluiken verhogen uw leefcomfort, zowel in de zomer als in de winter. Kom tot rust in je huis, en creëer er je persoonlijke aangename sfeer.

Gebruiksvriendelijke bediening.
Onze rolluiken worden bediend door middel van lint, koord, stang of veeras. En ze kunnen natuurlijk ook elektrisch worden gestuurd. Geautomatiseerde besturingssystemen worden steeds meer toegepast en staan garant voor een optimaal gebruiksgemak. Van een individueel gestuurd rolluik tot een volledig geautomatiseerde centrale, het aanbod is heel uitgebreid. Tijdschakelklokken houden ook handig rekening met zonsopgang en/of zonsondergang indien ze in de kosmische stand gezet worden. Zo kunnen ze tijdens uw afwezigheid toch de indruk wekken dat er iemand thuis is, waardoor ze inbrekers op een afstand houden.

Heeft u vragen over zonwering of rolluiken? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Eerlijk duurt het langst...

... lees meer »»

Eerlijk duurt het langst...

Het laatste nieuws

2 juli 2017

BUITEN ZONWERING - Naast kozijnen leveren wij ook buitenzonwering zoals bijv. geïsoleerde aluminium rolluiken, windvaste Zipscreens, uitval- en knikarmschermen, kortom te veel op op te noemen, van F...

lees meer »»
3 oktober 2016

KLANTEN OVER KOMEX - Klik ook eens op het groene logo van Oostgrunn.nl waar u kunt lezen wat klanten van ons, onze producten en onze werkwijze vinden....

lees meer »»
3 juli 2015

RAAMDECORATIES - Voor bij de kozijnen leveren wij ook diverse raamdecoraties ( bijv. Latendes en Splendids ) die met magneetstrips in de kozijnen en draairamen worden geplaatst. Alles in één keer kl...

lees meer »»

Komex, al meer dan 23 jaar een betrouwbare partner in de regio

  • Profel kunststof ramen en deuren
  • branchekeurmerk SKG
  • KOMO-keurmerk bouwsector
  • SKG / Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)
  • Goede en betaalbare kunststof kozijnen van Komex Groningen
  • Oostgrunn.nl  - Een prachtige regio !