Vragen? Bel ons:
0599-417718

Een goed kozijn én een goede montage.

Montage en afwerking kunststof kozijn

Zeker zo belangrijk als een goed kozijn is een goede montage.

Zo werken wij altijd met kozijnen met aanslag voorzien van een zogenaamde langeflap rubber. Dit houdt in dat als de oude kozijnen zijn verwijderd, wij eerst een stelkozijn aanbrengen waar het kozijn tegen aan wordt getrokken en waaraan het kozijn word bevestigd. De langeflap rubber volgt het metselwerk en dekt evt. oude verf- en kitresten af. Ook is er zo geen doorgaande naad tussen het kozijn en de muur wat e.e.a. inbraakwerender maakt (SKG richtlijn) en waardoor e.e.a. tevens beter wind- en waterdicht is. Zonder kit rondom de kozijnen.

De afwerking aan de buitenzijde, bijvoorbeeld schrootjes tussen twee kozijnen, onder een kozijn of naast een voordeur, werken wij af met keralit gevelpanelen met houtnerfstructuur in de kleur van de kozijnen of ramen en deuren, zodat net als bij onze kozijnen e.d. bijna niet is te zien dat het geen hout is.


Kunststof vensterbanken

Ook aan de binnenzijde besteden wij veel zorg.

Dit doen wij o.a. met Novaboard, Lignodur of Lignostone vensterbanken en diverse afwerkprofielen al naar gelang wat nodig is om e.e.a. zodanig af te werken dat u hier achteraf niets meer aan hoeft te doen.

TIJDELIJKE VERKOOPSTOP!

... lees meer »»

TIJDELIJKE VERKOOPSTOP!

Het laatste nieuws

30 januari 2024

ONZE KLANTEN OVER KOMEX - Klik ook eens op het groene logo van Oostgrunn.nl waar u kunt lezen wat klanten van ons, onze producten en onze werkwijze vinden....

lees meer »»

Komex, al meer dan 26 jaar een betrouwbare partner in de regio

  • Profel kunststof ramen en deuren
  • branchekeurmerk SKG
  • KOMO-keurmerk bouwsector
  • SKG / Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)
  • Goede en betaalbare kunststof kozijnen van Komex Groningen
  • Oostgrunn.nl  - Een prachtige regio !